Inbrottsförsök mitt på ljusa dagen i Älvsbyn

12 SEP 2011
Skrivet av :

I går, söndagen den 11 september klockan 14.30, försökte två gärningsmän bryta upp en altandörr med en kofot. Brottsplatsen är en villa på Björkvallavägen i Älvsbyn. Gärningsmännen skrämdes på flykt av dottern i huset.

Signalement på en av gärningsmännen är: en mörkhårig man med mörka ögon och vågigt hår och mittbena, medellång med blå tröja, jeans och svarta handskar. Eventuellt hade gärningsmannen ett örhänge i höger öra. Gärningsman nummer två finns det få uppgifter på i nuläget.

Polisen vill gärna komma i kontakt med vittne eller uppgiftslämnare som sett eller hört något i eller omkring Älvsbyn den aktuella dagen.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.