Inbrottsförsök mitt på ljusa dagen i Älvsbyn

12 SEP 2011
Skrivet av :

I går, söndagen den 11 september klockan 14.30, försökte två gärningsmän bryta upp en altandörr med en kofot. Brottsplatsen är en villa på Björkvallavägen i Älvsbyn. Gärningsmännen skrämdes på flykt av dottern i huset.

Signalement på en av gärningsmännen är: en mörkhårig man med mörka ögon och vågigt hår och mittbena, medellång med blå tröja, jeans och svarta handskar. Eventuellt hade gärningsmannen ett örhänge i höger öra. Gärningsman nummer två finns det få uppgifter på i nuläget.

Polisen vill gärna komma i kontakt med vittne eller uppgiftslämnare som sett eller hört något i eller omkring Älvsbyn den aktuella dagen.

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.