ÅK NÄR DU VILL, DIT DU VILL – Hertz etablerar sig i Älvsbyn

15 SEP 2011
Skrivet av :Äntligen så har Hertz öppnat ett lokalt kontor i Älvsbyn, detta tack vare initiativtagaren Anders Lidström. 
Det är positivt för kommunen och gynnar både stora och små företagare, även privatpersoner. 
Turismen får ett lyft av detta initiativ, vilket vi alla i kommunen måste se som väldigt positivt.

Förhoppningen är också att inställningen till hyrbil skall förändras – att fler upptäcker fördelarna med att hyra sin bil.
Som ett alternativ till traditionellt köp eller leasing erbjuder Hertz hyrbil på långtid där du enkelt kan variera antal bilar och modeller efter just ditt behov.

I och med att vi får ett lokalt kontor så kommer merparten av servicen även att ges av ett älvsbyföretag, och Nordiska bil i Norrbotten blir den lokala billeverantören.

Hertz är Sveriges ledande hyrbilsföretag och har funnits i branschen sedan år 1960. Varför Hertz har ett sådant starkt marknadsövertag är tack vare en otrolig fokusering på säkerhet, kvalité och miljö gentemot kunderna. Hertz erbjuder bland annat bilbarnstolar, GPS, alkohollås och hastighetsövervakningssystem. Syftet är att kundens resa skall bli så trygg som möjligt.

Hertz finns tillgängliga över hela Sverige och även vår övriga värld. Dessa erbjuder uthyrning dygnet runt, året om. Bilarna går att hyra från 1 timme till 364 dagar om året och hämtas eller lämnas när och var det passar dig.

TEXT: LOTTA NILSSON

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.