På turné för framtidens äldreomsorg i Älvsbyns kommun

18 AUG 2011
Skrivet av :
Beredningsgruppen för framtidens äldreomsorg i Älvsbyns kommun vill lyssna till vad invånarna vill. I gruppen ingår; Helena Öhlund(s) ordf, Stefan Hortlund(s), Stefan Sundström(s), Agneta Nilsson (c), Göran Lundström (c), Harry Nyström (v) (saknas på bilden) och inger Lundberg( fp). 

På måndagen startade Beredningen för Framtidens äldreomsorg sin turné  för att ta reda på hur Älvsbyborna vill att äldreomsorgen ska organiseras i framtiden.

Först ut att få besök var Vidsel..
Först gjordes ett studiebesök på Violens hemtjänstgrupp och beredningen fick av dem mycket värdefull information om deras arbete.

På kvällen träffade beredningen intresserade Vidselsbor och berättade för dem om uppdraget och deras önskemål togs tacksamt emot.

I dag fortsatte turnén till Vissträsk och Mejeriet kl 15.00 där visträsksborna fick berätta för beredningen hur du vll bo och vilken service du vill ha på äldre dar!

Beredningen för framtidens äldreomsorg i Älvsbyn är utsedd av Kommunfullmäktige och arbetet ska vara klart i februari 2012. Följande personer är med i beredningen:
Helena Öhlund(s) ordf, Stefan Hortlund(s), Stefan Sundström(s), Agneta Nilsson (c), Göran Lundström (c), Harry Nyström (v) och inger Lundberg( fp).

Resten av turnén ser ut på följande vis:
– Korsträsk byagård den 31 augusti kl 19:00
– Fluxens samlingssal den 6 september kl 19:00
Kommunen bjuder på fika!

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.