Lydia Wikström i toppen

01 AUG 2011
Skrivet av :

I helgen har Lydia Wikström varit och tävlat i natursköna Överkalix. Det var lokala-regionala tävlingar. Med sin ponny Van Diesel tog hon hem vinsten i fredags i 1 metersklassen,  samt vann stilbedömningscupen MHPC i sin kategori med fina poäng.

Med sin ponny Oldehuis Dandelion tog hon hem en 2:a plats fredagen i 1,10 klassen. Under lördagen knep ekipaget första platsen i 1 meters hoppningen och 1,10 s hoppningen.

Tilläggas kan att Malin Bengtsson knep en 2:a plats i Lc med sin ponny Shannon Lady.

Text och Foto: Ann-Jasmin Wikström

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.