Lydia Wikström i toppen

01 AUG 2011
Skrivet av :

I helgen har Lydia Wikström varit och tävlat i natursköna Överkalix. Det var lokala-regionala tävlingar. Med sin ponny Van Diesel tog hon hem vinsten i fredags i 1 metersklassen,  samt vann stilbedömningscupen MHPC i sin kategori med fina poäng.

Med sin ponny Oldehuis Dandelion tog hon hem en 2:a plats fredagen i 1,10 klassen. Under lördagen knep ekipaget första platsen i 1 meters hoppningen och 1,10 s hoppningen.

Tilläggas kan att Malin Bengtsson knep en 2:a plats i Lc med sin ponny Shannon Lady.

Text och Foto: Ann-Jasmin Wikström

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.