Lungt slut på sommaren ?

01 AUG 2011
Skrivet av :

Lugnt slut på en fullspäckad månad är frågan, för Älvsbyn del kanske ett lugnt avslut på juli månad under den sista veckan.

Men i år har månaden varit fullspäckad med olika evenemang. Ortens innevånare har fått ta del av knalledagen, Harry Jalars fotoutställning, danslägrets uppvisningar, sommarmarknaden, Musik i sommarkväll, Konst- & Trädgårdsupplevelser, den internationella matfesten, gratis konsert med bland annat Laudamus och Janne Schaffert och sist, men verkligen inte minst, Diggiloos magiska uppträdande i Storforsen bland klippor och natur.

Efter ett sådant fullspäckat schema är det dags att ladda batterierna inför sommarens sista månad. Varför inte ta sig en kall glass i Lomtjärnsparken eller kanske rent av göra som fåglarna och ta de lugnt under solens strålar.

Inom redaktionen är det inte så lungt som det ser ut på sidan. Nej det planeras en hel del, fast trasiga bilar och våldsamma sommarförkylningar sätter käppar i hjulen. Tänk dig själv att bara försöka göra något med 39 graders feber vid en dator eller kanske vara ute i strålande sol med huvudvärk och rinnande näsa.

Men som ni vet vid det här laget vet så kommer ju ”Älvsbyn Just Nu” till genom idéella krafter och då tiden så medger från ordinare jobbsuppgifter.

Men vi ger inte upp ”Augustis första evenemang är TV-Lagets fotbollsmatch mot Älvsbyns stjärnor som äger rum tisdagen den 2 augusti på älvåkra idrottsplan klockan 18:30.”

PS. Syns på tisdag. Dock utan vuvuzela.

Sterling, Tony och Robin

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.