Håglöst Sikfors förlorade mot Storfors med 0-6

29 AUG 2011
Skrivet av :

Sikfors förlorade söndagens bortamatch mot Storfors med 0-6 (0-3).
– Jag är jättebesviken. Vår sämsta match för året, säger Stefan Almström, assisterande tränare.

Oskar Ögren, pådrivare i Sikfors, som åkte på rött kort.

Storfors tog ledningen tidigt i matchen, redan i tredje minuten. Men i anfallet efteråt fick Sikfors en möjlighet att revanchera sig. Oskar Ögren fälldes och domaren dömde straff. En straff som Oskar själv tog hand om. Men Storfors målvakt gjorde en jätteräddning och räddade dessutom den efterföljande returen.

Efter detta tappade Sikfors allt.
– Det fanns ingen geist, ingen glöd. Vi svarade för en jättedålig insats, summerar Almström.

Därför kunde Storfors vinna tämligen enkelt och i takt med att baklängesmålen trillade in så steg frustrationen bland Sikforsspelarna. Något som återspeglades i att SSK:s pådrivare OSkar Ögren blev utvisad i den 80:e minuten efter sitt andra gula kort.

– Den här matchen är bara att glömma, tycker Almström.

TEXT: TONY BERGLUND

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.