Examen för fotbolls-konfirmanderna

14 AUG 2011
Skrivet av :

Det hela började med att Anna-Karin Thorngren ”intervjuade” konfirmanderna om Gamla Testamentet, ett par utvalda fick låtsas vara ett par viktiga människor från judendomen, bland annat Kung David, Abrahams fru Sara och Isak, och svara på ett par frågor.

Sedan fick en av deltagarna agera berättare när ett par konfirmander körde lite skådespel från Jesus tid och några mirakel som han utförde samt om Jesus sista vecka och när han återuppstod.

När allt var slut vart det fotografering på gräsplanen utanför kyrkan.

Text och Foto: Robin Nilsson

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.