Dansbandsbröllop

06 AUG 2011
Skrivet av :

I dag vigdes Thomas Deutgens och Anna Neah Olsson i Mörrum:s kyrka, med sång och musikmedverkan av schlagerdrottningen Anne-lie Rydé och multiinstrumentalisten Gunhild Carling.

Efter vigseln samlades hundratalet gäster i familjen Deutgens trädgård där en stor dansbana byggts upp, både Patriks Combo och The Playtones finns på plats och uppträder, båda är kända från succéprogrammet dansbandskampen och senare under kvällen bjuder dessa även upp till dans.

Under själva bjudningen så bjuds det på en mycket spännande blandning av Norrbottniska och Blekingska delikatesser, eftersom då att Anna kommer från Blekinge och Thomas från Norrbotten.

www.combo.nu

Grattulationer i stora mängder från när och fjärran har också kommit till bröllopsparet, då båda är välkända från dans och nöjesvärlden i Sverige.

www.theplaytones.se

Även Älvsbyn Just Nu Redaktionen har sänt en hälsning till de tu, samt har flera källor på plats som meddelar att festen just startat och att det är bra drag på dansgolvet.

Text: Sterling Nilsson

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.