Publikens strömmar till Storforsen och kvällens Diggiloo-konsert

23 JUL 2011
Skrivet av :
Så här såg det ut två timmar före konsertens början. Många hade redan tagit plats på den vackra klippläktaren vid Storforsens naturscen.

Redan två timmar före konserten fick arrangörerna börja uppmana publiken att tränga ihop sig på den naturliga klippläktaren vid Storforsens naturscen.
Intresset för kvällen Diggiloo-konsert är stor.

Marina Nyberg, hotellchefNågot inte minst beläggningen på Storforsen hotell och värdshuset Storforsen skogsälva vittnar om.
– Vi har fullt på både campingen och hotellet, berättar Marina Nyberg, hotellchef.

Hon uppskattar antalet boende gäster till mellan 500 och 600.
– Plus att vi får många tillfälliga gäster som kommer in för en lunch eller fika. Många som passerar blir förstås nyfikna när de ser allt folk, säger Nyberg.

Lotta Nilsson och Benny KArlsson som driver Storforsens Skogsälva.

Fullt har också värdshuset Storforsens skogsälva.
– Husvagns- och tältcampingen är full och alla stugor uthyrda. Vi har nog mellan 150 och 200 gäster på området, gissar Benny Karlsson som driver skogsälvan tillsammans med sambon Lotta Nilsson.

Skogsälvan satsar på öppet kök till 23.00 vilket faller många syd- och mellaneuropeiska besökare på läppen.
– De äter ju normalt sett sina middagar senare än oss svenskar. Så att vi har köket öppet så länge är de tacksamma över.

Fullt även på tält- och husvagnscampingen på Storforsernds Skogsälva

På lördagskvällen vankas även After Diggiloo med nattamat, pub och trivsel i den stora Moskoselskåtan.
– Men vi fick tjuvstarta redan i går kväll eftersom många av våra gäster ville ha det så. Vi är inte nödbedda, säger Benny Karlsson med ett skratt.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.