Piteå Summer Games finaste pris gick till ÄIF:s flickor-98

19 JUL 2011
Skrivet av :

Som enda 11-mannalag i Piteå-summergames fick Älvsby IF:s Flickor-98 Fair-play priset, enligt PSG:s hemsida turneringens finaste pris. Juryn hade kollat runt på matcherna och lagt märke till ÄIF:s F-98. Ännu finare än pokalen var juryns motivering som här följer:


”Ett lag som insett att fotboll skall präglas av såväl glädje som gemenskap. Spelare och ledare söker hela tiden finna positiva detaljer att fokusera på. En klapp på axeln verkar tusen gånger mer värt än minsta kritik. Sol och glädje strålar kring laget. Att fotboll skall var kul är lagets ledord.”

På bilden syns bakre raden från vänster:  Ebba Stenman, Jenny Fredriksson, Julia Viklund, Moa Holmström, Matilda Granström, Ellen Henriksson, Ella Sundkvist, Emilia Karlsson, Moa Forsman. Främre raden: Sanna Sandström, Ellen Sandström, Caroline Lindqvist, Wilma Karlsson, Ebba Wiklund, Ebba Sundqvist.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.