Hårt slut i Norrbottensveckan

11 JUL 2011
Skrivet av :

Under söndagen avslutades Norrbottensveckan i orientering  med långdistans och där var frågan om det var vädret eller terrängen kring Asplövberg som fick många bra att ge upp, eller var det banor som bjöd på extra klurigheter. Var det det kanske därför som elitjuniorerna Emma Bergström (D18E) OK Vargen Kalix bröt eller Jonas Larsson (H18E) från Bergnäsets AIK att nästan bryta är svårt att bedömma.
För Emmas del var det redan en fin svit att på fem tävlingar och fyra segrar som tog slut i Asplövberg.

Hela veckan har bjudit hundratals orienterare från stora delar av Sverige och norden på en högklassig orienterings vecka. Samtidigt som det gett arrangörerna en extra liten fingervisning på att O-Ringen i Boden 2013 kommer att bjuda på utslagsgivande orienteringskompetens i de ljusa norrbottensskogarna.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.