Älvsby MS tog allt

31 JUL 2011
Skrivet av :

På lördagen genomfördes den tredje deltävlingen i Sommarcupen i Miniracing på Högheden.
Av de 28 anmälda deltagare så var det Tommy Boström från Robertsfors som låg bäst till inför för start med sin totalledning.

Älvsby MS var repressenterat av 12 förare. Men det händer mycket under en tävling som består av många hit i många varv under så lång tid och ända fram till B-final så var Tommy Boström från Robertsfors ohotad.
Då händer det som inte får hända, bilens batterier för radiostyrningen ger upp och det är bara att bryta i B-finalen.

Nu visar det sig att av de tio som skall köra A-finalen är alla från Älvsby Motorsällskap. Efter dryga sextio varv under 45 minnuter i A-final så är det Tommy Burström som segrar, på andra plats kommer Roger Bergman samt och trea blir Filip Berglund.

Nästa helg kommer även den fjärde av Sommarcupens sex deltävlingar att köras på Älvsby MS bana vid Högheden. Blir det då kanske så att allt håller så finns det hopp för många Älvsbyförare att nå bra totalresultat i Sommarcupen 2011.

Text och Arkivbilder: Sterling Nilsson

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.