Fullt ös i stallet

30 JUN 2011
Skrivet av :

Tryckande värme, lite sömn men roligt, så kan man sammanfatta början av övernattningslägret som startade på onsdagen på Älvsby Ryttarförenings anläggning vid Övra Byn.

Sex flickor i ålder 10-14 år är med på lägret, som är det tredje av fem läger som Älvsby Ryttarförening arrangerar under sommaren.

En trött och sliten ledare är Erika Grönlund som jobbat under natten med att hålla igång lägret. – Det har levts rövare och busats en hel del under natten, med flyttning av sängar och tjo och tjim.
Berättar Erika innan hon skall bli avbytt av Sara Lundman som skall jobba resterande delen av lägret till på fredag.

En blandning av uteritter med lektioner i både dressyr och hoppning i ridhuset, men även bad, lite teori, och en massa annat kul skall hinnas med.

Tre mål lagad mat skall man hinna med samt kanske ett och annat mellanmål och fika. Samt kanske ett bad per dag vid Lillstrand.

Det är väldig mycket vädret som styr och just nu när det är så varm så kan ridhuset och stallet kanske vara de svalare platserna att var i, påtalar både ledare och lägerdeltagare.

Text och Foto: Sterling Nilsson

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.