Übervillage till delfinal i landsomfattande rocktävling

05 MAJ 2011
Skrivet av :
Übervillage från Älvsbyn är ett av banden som gått till delfinal i musiktävlingen Up North Bandslam. Du kan rösta fram dem till finalen.
På videoinslaget ovan framför de låtarna “Broken Down Machine” and “Go Cat Baby Go”. Filmen är från konserten Live @ Kulturenshus de 24 januari 2009.


Av 95 anmälda band från hela landet är de tio mest lovande kvar.
Du kan lyssna på ljudklipp av delfinalisterna genom att surfa in på: http://www.facebook.com/upnorthbandslam/ och rösta på bidragen du gillar bäst genom like-funktionen.
De fyra band som får flest röster den 12 maj går vidare till en direkt avgörande final på nattklubben Challenge i Piteå. Där får de framföra tre låtar var inför en jury och den akt som gör störst intryck vinner.
Förstapriset är ett presentkort på 10 000 kr på Ramus musik samt en spelning på festivalen Piteå dansar och ler den 30 Juli 2011.
Tvåan får ett hemligt tröstpris.

Übervillage består av Jonas Eriksson, Christoffer Sundqvist, Rickard Öhlund, Janne Eriksson och Olov Eriksson.

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.