Klart för ny näringslivsgala i Älvsbyn den 22 oktober

06 MAJ 2011
Skrivet av :

Sju utmärkelser, trerätters middag och skön underhållning. På måndag den 9 maj släpps biljetterna till Älvsbyns näringslivsgala. Förra årets gala blev en succé, och nu är det tid för 2011 års gala att utmana fjolårets med nya friska tag.

Förra året fick Jonas Jalar, VD på Arctic Falls, ta emot priset som Årets Företag.Lördagen den 22:a oktober öppnar dörrarna för Älvsbyns andra näringslivsgala på Folkets Hus Forum. Med fjolårets lyckade tillställning bakom sig så är det nya friska tag som gäller.
– Vi hoppas på att upprepa förra årets succé och att det blir en riktigt festlig galakväll, säger Randolf Eriksson kommunens representant för Älvsbyns näringslivsgala.

Köp biljetter och boka limousinen redan på måndag. Dagen efter kan biljetterna vara slut…

Redan den 9:e maj så startar biljettsläppet för allmänheten. Biljetterna finns att köpa hos Företagarna i Älvsbyn.
– Förra året blev de 350 biljetterna slutsålda, så det gäller att vara ute i god tid om man vill vara delaktig i årets gala, fortsätter Randolf Eriksson.

På galan kan man ta del av bland annat 7 olika prisutdelningar med nomineringar som årets rookie och årets älvsbyambassadör. Men även en utmärkelse som årets pärla finns där allmänheten kan vara med att avgöra vem som ska gå hem som vinnare.
Kvällen kommer också att innehålla underhållning, samt en god trerättersmiddag. Näringslivsgalan handlar om att umgås, ha roligt och ta del av kvällens festligheter men det är också ett utmärkt tillfälle att träffa andra företagare. En viktig del i att träffas är för att kunna expandera sitt nätverk och knyta fler kontakter, både som företagare men även som enskild individ. Särskilt uppskattat var galan bland enmansföretagen.
Vem som blir huvudartist på årets gala är inte klart. Arrangörerna arbetar för fullt med att hitta en populär underhållare.

Kommer eller kommer inte…Jill Johnson är i vart fall älvsbybornas favorit. Hon vann omröstningen om vem älvsbyborna helst skulle vilja se på Näringslivsgalan.

Vid omröstningen på alvsbyn.just.nu, tidigare i vinter, var Jill Johnson den artist flest älvsbybor ville se på galan, tätt följd av ”Brolle” med Roger Pontare på tredje plats.

Faktaruta:
Näringslivsgalan är ett samarrangemang mellan Älvsbyns kommun, Företagarna, Älvsby Köpmannaförening och Lantbrukarnas Riksförbund.
Galan arrangeras för företagare verksamma i Älvsbyns kommun.
Pris 495 kr exkl. moms
www.näringslivsgala.se

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.