Ring så spelar vi sänds från hotell Storforsen den 21 maj

19 APR 2011
Skrivet av :

Populära radioprogrammet Ring så spelar vi sänds direkt från hotell Storforsen den 21 maj.
Som vanligt är det Lisa Syrén som leder programmet.
Ring så spelar vi har två miljoner lyssnare. Det gör programmet till Sveriges populäraste.

Redan klocakn 07.00 börjar sändningarna med en halvtimmes presentation av Älvsbyn och Storforsen. Klockan 07.30 startar sedan själva programmet där lyssnarna får ringa in och svara på frågor med chans att vinna en skiva.
Grammofonarkivet finns naturligtvis som vanligt med, denna gång via satellit.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.