Ring så spelar vi sänds från hotell Storforsen den 21 maj

19 APR 2011
Skrivet av :

Populära radioprogrammet Ring så spelar vi sänds direkt från hotell Storforsen den 21 maj.
Som vanligt är det Lisa Syrén som leder programmet.
Ring så spelar vi har två miljoner lyssnare. Det gör programmet till Sveriges populäraste.

Redan klocakn 07.00 börjar sändningarna med en halvtimmes presentation av Älvsbyn och Storforsen. Klockan 07.30 startar sedan själva programmet där lyssnarna får ringa in och svara på frågor med chans att vinna en skiva.
Grammofonarkivet finns naturligtvis som vanligt med, denna gång via satellit.

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.