Polarbröd säljs på metervara till designföretag i Italien

01 APR 2011
Skrivet av :

Polarbröd har fått en förfrågan från italienska inredningsföretaget Interia. Italienarna vill pryda sina bord med mjukt tunnbröd från Sverige. Polarbröds produkt Sarek kommer från i höst att säljas som metervara på rulle på Interias egna butiker i Rom och Milano.

Skandinavisk inredning är en trend i hela Europa. Interia jobbar sedan länge med trä, sten och glas och är mycket spända på hur det nya materialet ska tas emot av kunderna.

– Vi jobbar med fokus på produktutveckling och är inte främmande för att bredda oss till andra branscher. Det här är en rolig nischprodukt som vi vill testa på den italienska marknaden, säger Polarbröds marknadsdirektör Anders E Johansson.

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.