Påskledig redaktion

25 APR 2011
Skrivet av :

Som du nog märker har det inte varit många uppdateringar på sidan de senaste dagarna. Men det beror inte på att vi lagt ned verksamheten.

Det har under de senaste dagarna inte varit så mycket verksamhet i Älvsbyn att bevaka, så redaktionen har varit halvledig och tagit ett välbehövligt Påsklov också. Som så många andra också gjort.

 

Men vi har inte legat på latsidan ändå. Mycket papperarbeten med APU-omdömmen av praktikanter, planering av kommande verksamhet samt drift och underhållsarbeten av datorer och Webbhotell har skett. Även ett par kommande artiklar har färdigställts som bara skall slutkompletteras med lite bilder.

Vi ser det snarare så att vi laddat upp våra batterier ordenligt och hjälpt våra barn med flyttbestyr och deklarationer, ett och annat försök att städa upp efter vintern på tomten, i bilar, garage och förråd har också skett.

Men redan i kväll och i morgon tisdag kör vi sidan som vanligt igen.

Glöm inte att tipsa oss..

Sterling och Tony

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.