Lugn påsk i länet

26 APR 2011
Skrivet av :

Som Älvsbyn just nu tidigare har berättat så hade polisen i norrbotten extra bevakning under påskhelgen. Ett 40-tal poliser var i tjänst för att bevaka trafiken på olika platser runt om i länet, vilket resulterade i ett 20-tal fall av rattfylleri.

I övrigt var påsken som i vanlig ordning, till större delen en lugn helg i hela länet.
– Det är ungefär likvärdigt varje år, det brukar vara en lugn högtid, säger Ulf Suup på länskommunikations centralen.

Hur det ser ut under kommande helg då valborgsmässoafton infaller, vet han inte.
Planeringen pågår, men några detaljer finns inte än.

Christoffer Markström

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.