Grillplats förstörd

27 APR 2011
Skrivet av :

Under tisdagskväll har någon roat sig med att ha fest vid Parkskolans grillplats. På onsdagsmorgonen anmälde skolans vaktmästare det hela till Polisen, då han på morgonen upptäckte att två bänkar eldats upp och att själva grillen också är förstörd.
På platsen går det tydligt att se att det varit fest då både öl och ciderflaskor är kvarlämnade kring skolan och grillplatsen.
Polisen har gjort platsundersökning och hoppas via allmänheten få in tips på iaktagelser från tisdagskvällen, ring i så fall Polisen på 11414.

Grill och bänkar har eldats upp vid båda tillfällena.

Den 16 april drabbades Vidselskolan av samma typ skadegörelse.Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.