Älvsbyn besegrade Rosvik med 5-0 i Coop Norrbotten Cup

18 APR 2011
Viktor Lundström börjar hitta målformen…

Olle Sundkvist gjorde två mål när Älvsbyn besegrade Rosvik med 5-0 (1-0) hemma på Älvåkra i söndags. Matchen ingick i Lilla Coop Norrbotten Cup.

..liksom Olle Sundkvist
som gjorde två ”baljor”.

Därmed var Älvsbyn nära att gå ikapp Gammelstad som klarade gruppsegern på bättre målskillnad.
Älvsbyn tog ledningen i den 21:a matchminuten genom Mitko Kabakchiev. Det resultatet stod sig halvleken ut.
I andra sprang emellertid Älvsbyn ifrån sina gäster både på plan och i målprotokollet. Första tjugo minuterna efter paus gjorde hemmalaget tre mål genom i tur och ordning, Viktor Lundström, Olle Sundkvist samt Andreas Eriksson. Då var Rosvik ett slaget lag.
Olle Sunkvist krönte sedan sin dag med sitt andra mål som fastställde slutresultatet till 5-0.
En övertygande seger för ÄIF som ser ut att hitta serieformen mer och mer.