Julia svensk juniormästare

21 MAR 2011
Skrivet av :

Julia Rumbutis, Älvsbygymnasterna, är svensk juniormästarinna i artistisk gymnastik. Titeln erövrade hon vid tävlingar i Stockholm på lördagen.
Julia vann vann före Kim Singmuang från Eskilstuna, och Ida Rothe från Västerås.
Mångkampen utgörs av samtliga grenar inom artistisk gymnastik – barr, fristående, bom och hopp. Resultatet utgörs sedan av det sammanlagda resultatet från samtliga grenar. Trots ett fall från bommen så vann Julia på 50,60 poäng.
På söndagen avgjordes grenfinalerna.
Vi återkommer med mer uppgifter om detta senare…

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.