Jonas fick Coop Arena att koka

25 MAR 2011
Skrivet av :


Luleå vann även den andra semifinalmatchen mot Skellefteå med 4-3. Återigen avgjordes matchen i sudden death. Matchvinnare denna gång blev Simon Hjalmarsson.
Men innan dess hade älvsbykillen Jonas Berglund sett till att göra drabbningen jämn. Berglund svarade nämligen för kvitteringen till 1-1, genom en snygg styrning, i den första perioden (se filminslag ovan).
Det fick en fullsatt Coop Arena att koka.
Men Luleå fick arbeta hårt för segern. Plus att laget hade en hel del tur när kvitteringen till 3-3 rullade in efter att ha tagit på en Skellefteåbacks skridsko och helt ställt Andreas Hadelöv i gästernas mål.
Se intervju med Jonas Berglund på: http://lhf.hockeyligan.se/main.aspx?contentid=541097980929
Kolla även in tränarnas kommentarer efter matchen här nedan.

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.