”Hans entusiasm smittar av sig”

01 MAR 2011
Skrivet av :

Årets klubbledare inom Bilsporten finns i Sikfors SK.

Svenska Bilsportsförbundets styrelse tilldelade Curt Jonsson Sikfors SK utmärkelsen årets klubbledare. Utmärkelsen mottog Jonsson vid Svenska Bilsportsförbundets Bilsportsgala den 29 januari i Uppsala..

Detta är något vi ska glädjas åt för det är inte vanligt att utmärkelsen går hit upp.

Tre minuter in i gala-filmen ovan kan du se när Curt Jonsson tar emot priset.

Juryns motivering var: ”Lågan för bilsporten verkar flamma mer och mer trots 40 år som aktiv. Hans entusiasm har smittat av sig långt utanför bygden. Hans engagemang sätter inga gränser, inget verkar omöjligt. De senaste 20 åren kombinerar han sitt eget tävlande med ett sprudlande ledarskap på alla nivåer.”

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.