“Hans entusiasm smittar av sig”

01 MAR 2011
Skrivet av :

Årets klubbledare inom Bilsporten finns i Sikfors SK.

Svenska Bilsportsförbundets styrelse tilldelade Curt Jonsson Sikfors SK utmärkelsen årets klubbledare. Utmärkelsen mottog Jonsson vid Svenska Bilsportsförbundets Bilsportsgala den 29 januari i Uppsala..

Detta är något vi ska glädjas åt för det är inte vanligt att utmärkelsen går hit upp.

Tre minuter in i gala-filmen ovan kan du se när Curt Jonsson tar emot priset.

Juryns motivering var: ”Lågan för bilsporten verkar flamma mer och mer trots 40 år som aktiv. Hans entusiasm har smittat av sig långt utanför bygden. Hans engagemang sätter inga gränser, inget verkar omöjligt. De senaste 20 åren kombinerar han sitt eget tävlande med ett sprudlande ledarskap på alla nivåer.”

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.