Dubbelt JSM-brons till Linus

22 MAR 2011
Skrivet av :

Under den gångna helgens junior SM i skydskytte i Sollefteå stod Linus Karlsson för strålande insatser under både på fredagens distans över 12,5 km, och söndagens jaktstart över 10 km med tredjeplatser i båda loppen.
Linus kom in på en tredje plats i distansen under fredagen vilket innebar att han gick ut som tredje man i jaktstarten på söndagen, en placering han lyckades hålla ända in i mål.

Linus som går första året på skidskyttegymnasiet i Boden, men tävlar för Älvsby skidskytteklubb, visar att hans träning verkligen gett goda resultat.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.