Dubbelt JSM-brons till Linus

22 MAR 2011
Skrivet av :

Under den gångna helgens junior SM i skydskytte i Sollefteå stod Linus Karlsson för strålande insatser under både på fredagens distans över 12,5 km, och söndagens jaktstart över 10 km med tredjeplatser i båda loppen.
Linus kom in på en tredje plats i distansen under fredagen vilket innebar att han gick ut som tredje man i jaktstarten på söndagen, en placering han lyckades hålla ända in i mål.

Linus som går första året på skidskyttegymnasiet i Boden, men tävlar för Älvsby skidskytteklubb, visar att hans träning verkligen gett goda resultat.

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.