19 MAR 2011
Roger Nyström

Tväråselet avslutade säsongen på ett hedersamt sätt.

Visserligen blev det förlust med 3-5 borta mot Gammelstad.
Men TAIF bjöd upp till en rejäl kamp och hade faktiskt ledningen med 3-1 inför sista perioden.

Det var trion Roger Nyström, Stefan Edström och Nils Nilsson som låg bakom Tväråselets målproduktion. Nyström gav TAIF ledningen, på pass av Edström, redan efter 1:57. Två och en halv minut senare kvitterade Gammelstad.
Sedan följde en något märklig andra period där TAIF visade ruskig effektivitet och lyckades göra två mål på totalt tre skott!
Först gjorde de gul-svarta 2-1 genom Stefan Edström assisterad av Roger Nyström. 3-1 gjordes av Nils Nilsson på pass av Edström.
Detta resultat stod sig till andra pausvilan.
Noterbart är att det bara sköts totalt fem skott på mål i andra perioden (2-3).
I sista lyckades dock inte TAIF stänga butiken. Gammelstad visade skärpa och kunde vända 1-3 till seger med 5-3.
Trots allt: slutet gott allting gott för TAIF som denna säsong gjorde come back i seriespelet.

Resultat: 5-3  (1-1, 0-2, 4-0)
Skott på mål: 27-19 (13-6, 2-3, 12-10)