Årets Tävlingsarrangör 2010

20 MAR 2011
Skrivet av :
En glad Ordförande för Älvsby Ryttarförening Ann-Jasmin Wikström, då klubben vunnit Årets Tävlingsarrangörspris vid Norrbottens Ridsoprtsförbunds årsmöte.

Lördagskvällens Årsmöte hos Norrbottens Ridsportsförbund på STUK Bar o Restaurang Luleå, blev en stor kväll för Älvsby Ryttarförening och dess Ordförande Ann-Jasmin Wikström, då Älvsby Ryttarförening tilldelades priset för Årets Tävlingsarrangör 2010.

Så här dagen efteråt har inte alla intryck hunnit sätta sig, men att det är en stor händelse och en fin utmärkelse råder det inget tvivel om.
Det märks när vi träffar en nyss hemkommen ordförande Ann-Jasmin Wikström på anläggningen vid Övra Byn på söndagen. Att två stora hopptävlingar under 2010 kan betyda så mycket för en liten klubb, men att de lyckats med att bli ihågkommna för båda det är mycket stort.

Så här lyder prismotiveringen:

Årets Tävlingsarrangör 2010

Tilldelas Älvsby ryttarförening

Med stort engagemang och ett brinnande intresse för ridsporten har denna arrangör visat att även en liten klubb med små resurser och få egna ryttare kan lyckas arrangera en stor tävling som till och med blev Norrbottens största rena hopptävling för ponny under 2010.
Hos denna klubb som är ett föredöme för utvecklingen av små klubbar i distriktet, genomfördes även distriktmästerskapet 2010 för ponny på ett mycket tillfredsställande och exemplariskt sätt. Tävlingssektionen ser fram emot fler tävlingar hos denna arrangör.

Norrbottens Ridsportsförbund
Kerstin lampa ordförande!
Luleå 19/3 2011.

Text och Foto: Sterling Nilsson

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.