Älvsbyns hockeykillar bäst i Norrbotten

21 MAR 2011
Skrivet av :


Älvsbyns hockeykillar födda 00-99 har skördat ännu en seger som var väldigt efterlängtad. De vann nämligen slutspelet för hela deras serie, U12 Div 1, efter två otroligt spännande gastkramande matcher under lördagen i Kiruna.

 Efter första matchen, som killarna vann med 4 – 3 mot Kiruna IF Ungdom Vit, så blev det klart att de skulle få möta vinnaren i matchen som spelats tidigare under dagen mellan Kiruna IF Ungdom Svart och Piteå HC Röd, där Piteå visade sig på styva linan och slog ut duktiga Kiruna.

Men Älvsbyn vann matchen mot de väldigt duktiga Piteå efter härliga räddningar, snabbt spel, en välplacerad straff och två efterföljande underbara mål innan de kunde pusta ut och hasta iväg till tåget med den åtråvärda titeln ”Norrbottens bästa 99:or” i bagaget.
TEXT OCH FILMER: INGELA SÄRESTÖNIEMI

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.