Tre skadade efter kollision med älg i Asplövberg

13 FEB 2011
Skrivet av :

Tre personer fördes till Sunderbyns sjukhus efter att bilen de färdades i kolliderat  med en älg i höjd med Asplövberg vid 17-tiden på söndagseftermiddagen. I bilen åkte en ung pojke och hans föräldrar.
Pojken och pappan såg ut att ha klarat sig relativt bra. Mamman däremot klämdes fast och klagade över smärtor i rygg och nacke.
Olyckan inträffade när en älgko sprang ut på vägen. Vid kollisionen slungades älgen upp på bilen som i sin tur kanade av vägen.
Alla tre fördes till Sunderbyns sjukhus för vård och kontroll.

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.