TAIF totalsegrare i helgens innebandy-sammandrag

07 FEB 2011
Skrivet av :

Helgens innebandy-sammandrag i Kalix blev framgångsrikt för TAIF`s pojkar.
Två segrar och en oavgjord gjorde att Tväråselet kunde åka hem som totalsegrare!

Vid lördagens sammandrag gick det långt över förväntan för TAIF-s pojklag.
I dessa influensa- och magsjuketider, hade vi några spelare borta, så vi kom till start med en ganska tunn trupp på endast 12 spelare.
Laget är en blandning av spelare födda 1999, 2000 och 2001, ibland får vi även låna in två duktiga tjejer, som båda var med oss idag.
Detta lag som tidigare bara vunnit en enda match på två säsonger, visade upp ett spel som vi aldrig tidigare skådat.
De kämpade och jobbade hårt i tre matcher, som resulterade i två vinster mot Team Boden IBF med 8-3 och Hertsö IBF med 12-7 och sen oavgjort mot arrangörsföreningen Team Kalix IBK med 3-3 i dagens sista match.
I andra matchen fick en av våra spelare priset för matchens lirare, nämligen Emelie Hjertberg, det var ett välförtjänt pris, som hon var väl värd att få.
Efter sista matchen, kunde vi med glädje konstatera att laget vunnit dagens sammandrag, så det var idel glada miner bland spelarna och ledarna Oskar Sandberg och Johan Dahlberg!
Som ni ser på bilden är det mycket glada killar o tjejer!
TEXT OCH BILD: EVA LINDBÄCK

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.