Succé igen för Äldre- och anhörigveckan i Älvsbyn

13 FEB 2011
Skrivet av :

Äldre- & Anhörigveckan i Älvsbyn blev återigen en formidabel succé.
– Vi har inte hunnit med någon utvärdering men spontant så känns det som att ännu fler deltagit i år, säger Annelee Mickelsson, anhörigkonsulent vid kommunen.

Annelee Mickelsson, anhörigkonsulent, kan glädjas åt ännu en succé för Äldre- & Anhörigveckan i Älvsbyn.

Äldre- & Anhörigveckan avslutades i dag, söndag, med kyrkans aktiviteter (läs separat inlägg). Succén från i fjol upprepades – ja, förmodligen överträffades.
– Intresset har varit stort. Vid flera programpunkter har vi fått fylla på med stolar och bord eftersom fler än förväntat kommit, berättar Annelee.
Hjärt- och lungsjukas förening, PRO och Reumatikerförbundet har redan variti kontakt med Annelee för ordna en uppföljningsträff.
– Vi kommer förstås att även kontakta övriga medarrangörer (ABF, SV Nord, Föreningen vänskap, kyrkan plus alla pensionärsorganisationer, reds anmärkning).
Äldre- & och anhörigveckan, som hade premiär förra året, har visat sig väldigt uppskattad.
– På Fluxen har vi så kallad utvärderingslåda där folk får tycka till genom skrivna meddelanden. Det ska bli kul att se vilka synpunkter som lämnats in, säger Annelee.
Blir det en repris nästa år?
– Jag hoppas vi orkar med, svarar Annelee.
TEXT: TONY BERGLUND  FOTO: STERLING NILSSON

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.