Årets hetaste vinterplagg på kylig vinterfest Catwalk

23 FEB 2011
Skrivet av :

På onsdagskvällen förvandlades Handelshuset i Älvsbyn till en enda Catwalk, där de nya heta vintermodet från Alice Hedman i Vidsel och Simu Nordic Ullproduktion i Övertorneå pressenterades.

Ett tjugotal inbjudna gäster fick chansen att under denna mingel och uppvisningskvällen njuta av en bit smörgåstårta med champange och se de snaste klädprodukterna från de kända leverantörerna, då Handelshuset förvandlades till en Catwalk för en kväll.

Det är personalen på Handelshuset själva som tagit upp idén med en mingel och uppvisningskvällen under Vinterfestveckan, där man vill visa upp lämpliga och passande produkter som hör vintern till som ingår i sortimentet.
Detta var startskottet på något nytt, som blev en lyckad tillställning som säkert kommer att få fler efterföljare under åren framåt.

Text och Foto: Sterling Nilsson

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.