31 JAN 2011

Tväråselets damer vann bortamatchen mot Kiruna AIF med 7-2 (0-0. 4-1, 3-1)
– Skönt att va inne i vinnartrenden på nytt, säger Roger Nyström, tränare.

Emma Bergdahl gjorde ett av målen i segermatchen mot Kitruna AIF.

Första perioden bjöd på avvaktande spel och försiktighet. Men i andra kom ketcheupeffekten på nytt för TAIF:s damer. Detta efter att Kiruna tagit ledningen.
Kanske fick det de gul-svarta tjejerna att tända till. För efter Kirunas ledningsmål så var det liksom inget snack om saken. TAIF gjorde fyra mål på raken i nmittenperioden och hade därmed avgjort matchen.
– Då kändes det säkert, säger Nyström som hade uppmanat sina spelare att hålla koll på Kirunas två bästa spelare.
I sista perioden visade TAIF var skåpet skulle stå och kunde gå ifrån till en komfortabel seger med 7-2.
– Nu är det 18 poäng kvar att spela om. Målet är att ta samtliga, säger Nyström som tycker att alla spelare i TAIF skötte sig bra.

Resultat: 2-7  (0-0, 1-4, 1-3)
Skott på mål: 30-26 (5-4, 9-8, 16-14)