Pär Larsson poängräddare för Älvbyn.

Älvsbyn fick med sig en poäng i hemmamatchen mot Stil, 2-2 (1-0, 0-2, 1-0).
– Men vi låg närmare segern, tyckte Peter Öhlund, tränare.
Poängräddare för Älvsbyn blev Pär Larsson som låg bakom båda målen.

Älvsby började bra och tog också rättvist ledningen med 1-0 genom Johan Grönlund på pass från just Pär Larsson.
– Men sedan började vi slarva. I andra perioden spelade vi inte alls bra, summerar Öhlund.
Detta straffade sig omedelbart. Stil tog ledningen med 2-1.
Älvsbyn skärpte dock till sig i sista perioden och kunde kvittera genom Pär Larsson. Hermmalaget hade också chanser att avgöra matchen men fick alltså nöja sig men en ”pinne” denna gång.
Bäst i Älvsbyn var det rutinerade gardet med Pär Larsson, Oskar Öhgren, Emil Bergström, Anton Nilsson och Johan Grönlund.
Duktig var även målvakten Daniel Olovsson.
Se bildspel från matchen: FOTO: STERLING NILSSON