Musikskolan lever än

21 DEC 2010
Skrivet av :

På måndagskvällen bjöd elever vid Estet Musik-linjen på Älvåkraskolan på en helt underbar kväll i musikens alla tecken. Under ledning av musikpapporna Gunnar Ullberg och Börje Andersson så bjöds det på allt från skön solosång till riktiga rocktoner som fick Stevie Wonder och Mick Fleetwoods andar att sväva i kapellet på Folkhögskolan.

Visst har vi allsidiga och duktiga elever som formats i den kommunala musikskolan, där många av kvällens ungdomar visade prov på att de har en bredd på sitt musikaliska kunnande.

När så Lars-Ingvar Wenth avslutade kvällen så intygade han att nu när han kommit in i den kommunala politiken så skall han jobba hårt för att få alla oppositionspartier att göra allt för att få tillbaka den Kommunala musiksolan i Älvsbyn. Redan i början av nästa år skall 470 000 kronor frigöras från det misslyckade ”Prova på” projektet med studieförbunden och sedan skall den in i kommande budgetarbete ”för vi är ju 18 mot 13” avslutade han.

Nedan kan du se ett bildspel från kvällen.

Text och Foto: Sterling Nilsson

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.