Meriterad tränare i Dressyr

11 DEC 2010
Skrivet av :
Lena Lilja instruerar i dressyr vid ÄRF anläggning
Under helgen genomför Älvsby Ryttarförening dressyrträning på sin anläggning. Den här gången är det dressyrtränaren Lena Lilja från Fjärdhundra, Enköping som är på besök och försöker inspirera intresserade.
Lena Lilja är en meriterad tränare, som själv har utbildat och tävlat sina hästar upp till svår klass Grand Prix…

Hon har arbetat aktivt som tränare i cirka 25 år och är medlem i Svenska Dressyrtränarklubben och Dressyrringen. Hon utbildar elever på alla nivåer och åldrar både på ponny och stor häst över hela landet och är Dressyrryttartestdomare, LA-domare och utbildad via Svenska Ridsportförbundet.

Text och Foto: Sterling Nilsson

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.