Kolla in vilka som besöker vår sida och varifrån

09 DEC 2010
Skrivet av :
Dubrovnik i Kroatien.

I spalten till höger på startsidan har vi lagt ut hur många som besöker www.alvsbyn.just.nu. Vi kommer också i mån av tid att varje dag redovisa hur många dagsbesökare vi haft och från vilken nation de surfat in.
Exempelvis hade vi på onsdagen 1 321 svenska besökare, tretton från Norge, nio från DAnmark, sju från Kroatien, tre från Tyskland och två från Åland.
Vi har också regelbundna besök från exempelvis Storbritannien, Ryssland, Brasilien, Kanada, Nederländerna och många fler nationer.
När det gäller Tyskland har vi sett att det har loggats in från universitetsservrar i Berlin och Hamburg. De sju som surfat in från Kroatien tror vi är turister, men vet inte säkert. Men det är ju troligt för vi brukar även ha besök från Kanarieöarna, Barcelona, Kreta, Ibiza, Thailand samt andra kända turistmål med jämna mellanrum.

BESÖKARE ONSDAG 8 DECEMBER – NATIONALITET OCH ANTAL

Sverige 1 321
Norge 13
Danmark 9
Kroatien 7
Tyskland 3
Åland 2

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.