Juldagsnatten blev stökig

26 DEC 2010
Skrivet av :

Juldagskvällen och natten blev en stökig historia i hela Norrbotten. Med 167 händelserapporter på 7 timmar. Ett personrån i Boden med en en anhållen , två övriga gripna samt 17 fyllerister omhändertagna. Misshandelsanmälningar 8 st. Anmälan om bråk 20 st. Utförda tillsyner på krogar 36 st.

Inte heller några undantag från detta i Älvsbyn, där det strax före 22 rapporteras om våld mot tjänsteman på Hotell Polar. En person omhändertagen för fylleri efter hotet.

Vidare strax efter 23 en anmälan om stöd/snatteri på Polar Hotell och en avvisad från platsen.

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.