Juldagsnatten blev stökig

26 DEC 2010
Skrivet av :

Juldagskvällen och natten blev en stökig historia i hela Norrbotten. Med 167 händelserapporter på 7 timmar. Ett personrån i Boden med en en anhållen , två övriga gripna samt 17 fyllerister omhändertagna. Misshandelsanmälningar 8 st. Anmälan om bråk 20 st. Utförda tillsyner på krogar 36 st.

Inte heller några undantag från detta i Älvsbyn, där det strax före 22 rapporteras om våld mot tjänsteman på Hotell Polar. En person omhändertagen för fylleri efter hotet.

Vidare strax efter 23 en anmälan om stöd/snatteri på Polar Hotell och en avvisad från platsen.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.