In i det sista handlas det

23 DEC 2010
Skrivet av :

Det råder febril julhandel just nu i Älvsbyn. Redan en kort tid efter det att affärerna i Älvsbyn öppnat för dagen var det köer på de flesta platser som vi besökte. Om det är det sista som införskaffas för julhelgen ställer sig många frågande till. ”- Kanske måste något kompletteras än..” svarar många som vi frågar.
Under onsdagskvällen höll affärerna uppe för ”Lilla Julafton” och det var rätt många som trotsade kylan även denna kväll med temperaturer runt – 26 -27 grader.

Just nu så väntar många på släkt och vänner via Tåg, Flyg och Buss, där det just nu verkar vara rätt så nära tidtabell om även en och annan försening förekommer. Om alla släktingar från södra sverige skall hinna upp till i morgon får nog tillskrivas vädret i syd- och mellansverige som dras med många störningar.

”Snart så kommer Julen” eller var det ”Snart så kommer Tomten”

Text och Foto: Sterling Nilsson

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.