Floristen vann omröstning

09 DEC 2010
Skrivet av :

Floristen med ägarna Maria Noren och Ida Öberg har bästa julskyltningen enligt älvsbyborna.
Från skyltsöndagen 28/11 och en vecka framåt så utlyste ”Älvsbyn Just Nu” i samarbete med Köpmannaföreningen i Älvsbyn, en tävling att utse årets bästa Julskyltning/Skyltfönster i Älvsbyn där man kunnde vinna ett pressentkort på 500:- gällande i Köpmannaföreningens butiker.

Vi har nu gått igenom alla svar och sorterat ut vinnande Julskyltning/Skyltfönster och även hittat en vinnare bland alla röster.

Tävlingen gick ut på att hitta det som var den bästa Julskyltningen/Skyltfönstret i Älvsbyn. Sedan var man tvungen att motivera sin röstning med ”Minst 12 ord !” och att ange sin ”Postadress !” i den insända e-post- röstningen.
Av de bidrag som kom in under veckan var det över en tredjedel som missade kraven på att delta genom för få ord i motiveringen eller missad egen postadress.

Bästa Julskyltning/Skyltfönster i Älvsbyn 2010 blev:

58% Floristen
24% Blommor & Ting
16% 2 Rum och Kök 2

Glada vinnare Maria Norén och Ida Öberg på Floristen.

Maria Norén och Ida Öberg på Floristen mottog beskedet om att de hadde vunnit omröstningen av Älvsbyns bästa Julskyltning/Skyltfönster med glädje.

– Vi försöker ju hela tiden att hålla skyltningen så aktuell som möjligt och det är roligt att vi efter knappa två månader får denna hågkomst.

Vem vann då 500:- i pressentkort ? Var du med i tävlingen så kommer kanske brevbärarn med julklappen. Vi kommer att presentera vinnaren med motivering inom kort.

Text och Foto: Sterling Nilsson

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.