Floristen vann omröstning

09 DEC 2010
Skrivet av :

Floristen med ägarna Maria Noren och Ida Öberg har bästa julskyltningen enligt älvsbyborna.
Från skyltsöndagen 28/11 och en vecka framåt så utlyste “Älvsbyn Just Nu” i samarbete med Köpmannaföreningen i Älvsbyn, en tävling att utse årets bästa Julskyltning/Skyltfönster i Älvsbyn där man kunnde vinna ett pressentkort på 500:- gällande i Köpmannaföreningens butiker.

Vi har nu gått igenom alla svar och sorterat ut vinnande Julskyltning/Skyltfönster och även hittat en vinnare bland alla röster.

Tävlingen gick ut på att hitta det som var den bästa Julskyltningen/Skyltfönstret i Älvsbyn. Sedan var man tvungen att motivera sin röstning med “Minst 12 ord !” och att ange sin “Postadress !” i den insända e-post- röstningen.
Av de bidrag som kom in under veckan var det över en tredjedel som missade kraven på att delta genom för få ord i motiveringen eller missad egen postadress.

Bästa Julskyltning/Skyltfönster i Älvsbyn 2010 blev:

58% Floristen
24% Blommor & Ting
16% 2 Rum och Kök 2

Glada vinnare Maria Norén och Ida Öberg på Floristen.

Maria Norén och Ida Öberg på Floristen mottog beskedet om att de hadde vunnit omröstningen av Älvsbyns bästa Julskyltning/Skyltfönster med glädje.

– Vi försöker ju hela tiden att hålla skyltningen så aktuell som möjligt och det är roligt att vi efter knappa två månader får denna hågkomst.

Vem vann då 500:- i pressentkort ? Var du med i tävlingen så kommer kanske brevbärarn med julklappen. Vi kommer att presentera vinnaren med motivering inom kort.

Text och Foto: Sterling Nilsson

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.