Älvsbyns hockeylag rena sjukstugan

18 DEC 2010
Skrivet av :

Det blev ingen match för Älvsbyn på lördagen heller. Drabbningen mot Rosvik fick ställas in. Tidigare i veckan fick matchen mot Piteå J20 också skjutas på framtiden. Och orsaken är densamma. Älvsbyn har drabbats hårt av sjukdomar och skador vilket gör att de inte får ihop truppen.
– Vi får hoppas att killarna kryar på sig över julhelgen. För runt nyår väntar ett flitigt matchande, säger Peter Öhlund, prövad tränare.
Oturen har verkligen grinat ÄIF-spelarna i ansiktet. Många har drabbats av magsjuka och hög feber. En av spelarna har sorkpest. I övrigt handlar det om skador som, axel ur led, hjärnskakning, slitna ljumskar och befarad fraktur på båtbenet…
Det sägs att en olycka sällan kommer ensam…
…något som i allra högsta grad gäller för Älvsbyns ishockeylag.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.