Älvsbyns hockeylag rena sjukstugan

18 DEC 2010
Skrivet av :

Det blev ingen match för Älvsbyn på lördagen heller. Drabbningen mot Rosvik fick ställas in. Tidigare i veckan fick matchen mot Piteå J20 också skjutas på framtiden. Och orsaken är densamma. Älvsbyn har drabbats hårt av sjukdomar och skador vilket gör att de inte får ihop truppen.
– Vi får hoppas att killarna kryar på sig över julhelgen. För runt nyår väntar ett flitigt matchande, säger Peter Öhlund, prövad tränare.
Oturen har verkligen grinat ÄIF-spelarna i ansiktet. Många har drabbats av magsjuka och hög feber. En av spelarna har sorkpest. I övrigt handlar det om skador som, axel ur led, hjärnskakning, slitna ljumskar och befarad fraktur på båtbenet…
Det sägs att en olycka sällan kommer ensam…
…något som i allra högsta grad gäller för Älvsbyns ishockeylag.

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.