Älvsbyn har blivit world wide

22 DEC 2010
Skrivet av :
Vi har bland annat besökare från Berlin (bild), Holland, USA, Storbritannien, Frankrike, Spanien, Ryssland, Kroatien, Danmark, Norge, Finland, Åland, med flera på vår sida. Ni som befinner er där skriv gärna en rad om vad ni gör, vilken anknytning ni har till Älvsbyn och så vidare…Det skulle göra oss och våra läsare glada.

Tack för alla fina gästboksinlägg från utflyttade älvsbybor! Det värmer.
Men eftersom vi har besökare från hela världen har vi en önskan. Skicka gärna in en bild och några meningar om vad ni gör och vad ni önskar skulle finnas i Älvsbyn.

Skicka gärna en hälsning från Thailand 🙂

Ni som turistar på annan ort får mer än gärna skicka in bilder och reseskildringar.
Vi vet att det uppskattas.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.