Pär och Johan har hittat målformen – liksom gubben i lådan

14 NOV 2010
Pär Larsson gör 2-3.

Pär Larsson verkar ha hittat målformen. I söndagens hemmamatch mot Överkalix gjorde han på nytt två mål. En match som Älvsbyn vann med 7-3 (1-2, 2-1, 4-0) efter att ha vänt underläge med 1-3.
– Vi hade ett jäkla tramp i sista perioden, berömmer Peter Öhund, tränare.

Kramkalas…

Älvsbyn spelade dubbla matcher i helgen. De kom att påminna en hel del om varandra.
– Bägge matcherna avslutade vi starkt.
Visserligen tog Älvsbyn ledningen med 1-0 genom Johan Grönlund redan efter sju minuter. Men Överkalix vände och hade 3-1 fram till dryga tolv minuter i mittenperioden.

Pär LArsson kvitterar till 3-3.

Då reducerade Pär Larsson till 2-3. Tre och en halv minut senare kvitterade han till 3-3. Två mål för Larsson som även gjorde två i lördagens match mot Brooklyn.
– När våra snipers får tid för återhämtning, tack vare att vi är fler spelare, så blir skärpan bättre, förklarar Öhlund som är mycket nöjd över Larssons målform.

Gubben i lådan, backen Anton Nilsson,gjorde två mål och svarade för ett assist.

I sista perioden körde sedan Älvsbyn över sina gäster. Två mål av backen Anton Nilsson plus ett vardera av Tomas Sundman och Johan Grönlund (också hans andra) fastställde slutresultatet.
– Överkalix började tappa tålamodet, säger Öhlund.
Två segrar på lika många dagar var förstås ett välkomment facit för ÄIF.
– Återigen svarade grabbarna för en fin laginsats. Vi har fått fler spelare och börjar hitta rolelrna vilket ger resultat. Vi har ännu inte kommit dit vi vill men ären god bit på väg, förklarar Öhlund.
Återigen en bra match av samtliga spelare men vi plussar lite extra för Pär Larsson, Johan Grönlund, Joakim Lundqvist och Emil Bergström.
Älvsbyns målgörare med assist inom parentes: 1-0 Johan Gröndlund (Joakim Lundqvist), 2-3 Pär Larssson (Johan Grönlund och Emil Bergström), 3-3 Pär Larsson, 4-3 Tomas Sundman (Anton Nilsson och Joakim Lundqvist), 5-3 Anton Nilsson (Emil Bergström), 6-3 Anton Nilsson (Daniel Olofsson), 7-3 Johan Grönlund (Joakim Lundqvist).
Skott: 40-35 8-15, 12-9, 20-11)