Kommunanställdas fest

27 NOV 2010
Skrivet av :

På fredagskvällen höll Älvsbyns kommunanställda personalfest på Forum. Inte fullt 200 bänkade sig till bords vi sjutiden för att få avnjuta en trerättersmiddag, vara med om en ”Show och Danskväll” samt träffas under gemytliga former helt traditionellt.

Kommunalrådet Bill Nilsson hälsade alla välkomna och hoppades att kvällen blev det alla sett fram mot, varefter förrätten började avnjutas. Efter det att varmrätten sedan avnjutits blev det tid för ”Show” där Agneta & Peter bjöd på en hel del kända ”örongodis” samtidigt som en del av de närvarande rockade loss på dansgolvet inför den stundande efterrätten.

Då den avnjutits så bjöd Agneta & Peter upp till Dans igen ända fram till timmen efter midnatt.

Bland de närvarande hördes kommentarer om att årets fest blivit bättre och att man åter funnit formen för dess genomförande, detta ett gott betyg för en ny upplaga 2011.

Text och Foto: Sterling Nilsson

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.