Förkylt och traikkaos

25 NOV 2010
Skrivet av :
Trafikkaos och förkylning har gjort att arbetet på just.nu-sidan legat nere några dagar.

Vi ber om ursäkt att rapporteringen om händelser i Älvsbyn dröjt. Detta beror på sjukdom och tjänsteresor. Den ena halvan av redaktionen har legat i influensa, den andra har varit på tjänsteresa i södra delarna av Sverige och befunnit sig mitt i trafikkaoset där.
Vi ska bland annat rapportera om Tväråselets innebandymatch från förra helgen, Älvsbyns båda hockeymatcher, ungdomstinget, gymnastik, dans plus en del annat.
Vi ber om ursäkt för fördröjningen…
Hälsningar justnuredaktionen.

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.