Don Pasquale på Forum

12 NOV 2010
Skrivet av :

På lördag är det tid igen att bjuda Älvsbyborna på direktsänd Opera från Metropolitan. Föreställningen är Gaetano Donizetti:s Don Pasquale.

Anna Netrebko återskapar sin sensationella roll i denna sofistikerade bel canto-komedi, mot Matthew Polenzani, Mariusz Kwiecien och John Del Carlo i titelrollen. Mets James Levine dirigerar. När Ottos Schenks uppsättning hade premiär för första gången 2006 använde New York Times ord som ”briljant” och ”underbar”.

I rollerna:
Anna Netrebko
Matthew Polenzani
Mariusz Kwiecien
John Del Carlo

Dirigent: James Levine

Längd: 2 timmar, 43 minuter

Börjar Kl. 19.00

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.