Don Pasquale på Forum

12 NOV 2010
Skrivet av :

På lördag är det tid igen att bjuda Älvsbyborna på direktsänd Opera från Metropolitan. Föreställningen är Gaetano Donizetti:s Don Pasquale.

Anna Netrebko återskapar sin sensationella roll i denna sofistikerade bel canto-komedi, mot Matthew Polenzani, Mariusz Kwiecien och John Del Carlo i titelrollen. Mets James Levine dirigerar. När Ottos Schenks uppsättning hade premiär för första gången 2006 använde New York Times ord som ”briljant” och ”underbar”.

I rollerna:
Anna Netrebko
Matthew Polenzani
Mariusz Kwiecien
John Del Carlo

Dirigent: James Levine

Längd: 2 timmar, 43 minuter

Börjar Kl. 19.00

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.