Kvinna allvarligt skadad efter att ha blivit sparkad av häst

05 OKT 2010
Skrivet av :

En kvinna i 35-årsåldern från Älvsbyn skadades allvarligt sedan hon på tisdagskvällen blivit sparkad av en häst. Hon fördes först till Sunderbyns sjukhus för vård men skickades genast vidare med helikopter till Norrlands universitetssjukhus i Umeå.
Olyckan inträffade vid ryttarföreningens anläggning i Älvsbyn när hästen skulle tränas att kliva in i en hästfinka. Av någon anledning blev hästen skrämd och slet sig varvid kvinnan blev träffad i huvudet.
Den skadade kvinnan är en erfaren hästskötare och händelsen beskrivs som mycket olycklig.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.