Fullt hus när Älvsbyns näringslivsgala går av stapeln

20 OKT 2010
Skrivet av :


Stefan Gunnarsson spelar inför fullt hus på näringslivsgalan i Älvsbyn.


Nu är det bara några dagar kvar till den 23 oktober när Älvsbyns första näringslivsgala går av stapeln. Intresset är stort och de 350 platserna är bokade.

Vid galan kommer sju ärofyllda utmärkelser att delas ut: årets företag, årets företagare, årets rookie, årets seniorföretagare, årets Älvsbyambassadör, årets miljöpris samt det kanske hedersammaste priset ”Årets pärla” som har utsetts genom en omröstning på webben. Intresserade Älvsbybor har alltså valt sitt favoritföretag. 
De tre företag som fick flest röster är Älvsby Sport & Fritid, Kraft & Hälsa och Bohlins BMM. På galakvällen avslöjas vilket av dem som är Årets pärla.
Förutom utdelningen av priserna blir det trerätters middag, underhållning och dans under kvällen. Sigurd Granström kommer att vara konferencier och bland underhållarna finns Stefan Gunnarsson, Emil Alm och delar av Älvsbyrevy-gänget. Till dansen spelar Mosquitos.
Gemensam gala
– Näringslivsgalan är ett sätt att lyfta fram och visa vad vi har här i Älvsbyn och att uppmärksamma dem som har gjort något särskilt bra. Jag tror att det kan bidra till en positivare syn och inställning till det mesta här, säger Elisabeth Nordström som är ordförande för Företagarna i Älvsbyn.
Näringslivsgalan är ett samarrangemang av Företagarna i Älvsbyn, Lantbrukarnas Riksförbund, Älvsby Köpmannaförening och Älvsbyns kommun.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.