Älvsbyns flickor 13 vann distriktsmästerskapet i fotboll

12 OKT 2010
Skrivet av :

Älvsbyns flickor 13 vann DM finalen mot Piteå med 5 -2. Därmed är de alltså bäst i Norrbotten i sin ålderklass och framgångarna på fotbollssidan i Älvsbyn fortsätter.

På bildens syns, övre raden från vänster Vendela Olofsson, Sara Burström, Anna Berglund, Olivia Jakobsson,Elvira Nordström, Lisa Renlund, Nedre raden: Stina Norman, Julia Viklund, Elisabeth Dushime, Agnes Lindh, Sanna Torgersson, Moa Berglund, Erika Berglund, Alva Eriksson.


Vi på justnuredaktionen gratulerar till framgången.

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.