Simskolan startade

26 SEP 2010
Skrivet av :

Så har då Simskolan startat i Älvsby Simsällskap regi i badhuset. Intresset har varit så stort att alla möjliga platser är slut.  Simskolan vänder sig till barn som är 6år och äldre, som under tio söndagar får träna vattenvana och ett flertal simsätt. Varje tillfälle består av ett entimmarspass under ledning av Ann-Britt Isaksson.

De som gått simskola och vill fortsätta lära sig simma för att erhålla simmärken med mer erbjuds att simträna med början från Måndagen den 27/9. Intresserade bör höra av sig till Christer Hedman 070 3207419 eller titta in på http://www.alvsbysim.com/.

Text och Foto: Sterling Nilsson

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.